Logo

Telefon

+36 22 302 329

Champion

Ár: Érdeklődjön!

Leveles(20g),200g,1/2kg-os kiszerelésben kapható.

Ökológiai termesztésben engedélyezett. A Champion® 50 WP-t minden esetben a megelőző jelleggel legkésőbb az első tünetek megjelenésekor ki kell permetezni, és az időjárástól, fenológiai fázistól függően 7-14 naponként megismételni. Almatermésűekben tűzelhalás ellen 3-4 kg/ha adagban lemosó permetezéssel.Egyéb, almában előforduló betegségek ellen a rézérzékenység figyelembe vételével 2-3 kg/ha. Nem rézérzékeny fázisnak tekinthető a lemosó permetezések ideje és a virágzást megelőző szakasz. A többi engedélyezett kultúrában 2-3 kg/ha adagban használjuk, az alábbiak szerint: Előrejelzésre alapozva zöldségfélékben, hüvelyesekben a kezeléseket a betegségek megjelenésekor kell elkezdeni. A fertőzés erősségétől és az időjárástól függően 10-14 naponként szükséges megismételni. Burgonyában és cukorrépában – megelőző jelleggel – a sorzáródástól kezdve célszerű megkezdeni. Szőlőben a kezeléseket szőlő peronoszpóra ellen virágzás előtt a 20-25 cm-es hajtásállapotban el kell kezdeni, és a fertőzés erősségétől függően 10-14 naponként megismételni. Csonthéjasokban: őszibarackban tafrinás betegség ellen lemosó jelleggel permetezzünk, legkésőbb rügyfakadáskor fejezzük be. A rezes kezeléseket baktériumos ágelhalás ellen lombhulláskor javasolt elvégezni. Szilvában, meggyben, cseresznyében levéllyukacsosodás, moníliás betegség és baktériumos ágelhalások ellen a kezeléseket folyamatosan, a fertőzés alakulása szerint lehet végezni. Kajsziban a rezes permetezéseket pirosbimbós állapot után már nem javasolt folytatni. A nem említett kultúrák (málna, héjas gyümölcsűek, paprika, paradicsom, uborka) esetében is megelőző jelleggel védekezzen. Házi felhasználás esetén 0,2%-os töménységű permetlével (10 l vízhez 20 g Champion® WP) dolgozzunk. JAVASOLT VÍZMENNYISÉG Gyümölcsösökben,és,szőlőben 800-1000 l/ha, a csonthéjasok gombás eredetű ágelhalása és baktériumos betegségei ellen magasabb, 1000-1500 l/ha felhasználása indokolt.  Szőlőben peronoszpóra és orbánc; almatermésűekben varasodás, baktériumos tűzelhalás;burgonyában fitoftóra, alternária és baktériumos betegségek; paprikában, paradicsomban és uborkában baktériumos és gombás betegségek; cukorrépában cerkospóra; hüvelyesekben baktériumos és gombás betegségek; málnában vesszőbetegségek; héjas gyümölcsűek baktériumos és gombás betegségek; csonthéjasokban baktériumos és gombás eredetű ágelhalások, levéllyukacsosodás, monília, tafrina és gnomóniás betegségek. Egyéb zöldségfélékben baktériumos és gombás betegségek."

Erről a termékről még nem érkezett vásrlói visszajelzés.

Ehhez a termékhez nem érhető el szállítási információ